En nikotin base til din e cigaret

En del af det at ryge ligger meget i det, at man får et rus gennem kroppen. Det er en afhængighed, hvor man bare har brug for at mærke nikotinen i kroppen. Det er dog ikke fordi, at man har særlig meget kontrol over mængden af nikotin, hvis man bare ryger helt normale cigaretter. Hvis man derimod ryger en e cigaret, så får man ligge pludselig en helt andet kontrol over situationen. Hvis man vælger at gå den elektroniske vej, så kan man nemlig helt selv bestemme, hvor meget nikotin man gerne vil have. Det er meget forskellige fra person til person, så man giver dem muligheden for at bestemme helt selv.

Der er forskellige måder at vælge på, hvor man kan få lige præcis den koncentration af nikotin, som man egentlig har brug for. Det hele ligger egentlig i væsken, som man skal bruge til sin e cigaret. Væsken er noget af det vigtigste, hvor man i høj grad har muligheden for at helt selv bestemme, hvordan det skal hænge sammen. Man skal nemlig først og fremmest bestemme, hvilken smag man gerne vil have. Der er der en helt masse forskellige muligheder at vælge imellem. Der er alle mulige smage med både sodavand, slik og nogle slags frugt. Man skal bare først vælge en smag og så kan man tage stilling til nikotinen.

Vælg nikotin base efter eget behov

nikotin baseNår man skal til at vælge mængden af nikotin, så skal man selvfølgelig gøre det efter sine egne behov. Det er ikke fordi, at man skal lade sig presse til at vælge noget andet, end hvad man egentlig har lyst til. Det handler bare om at vælge det, som man selv har det bedst med. Hvis man før i tiden har røget en del cigaretter, så kan det selvfølgelig ved en god idé, hvis man vælger en mængde af nikotin, der nogenlunde svarer til det. Så har man nemlig muligheden for at stadig have samme mængde af nikotin, hvor man bare slipper for alle de ubehagelige og giftige stoffer fra normale cigaretter.

Man kan også selv kontrollere sit indtag af nikotin på en måde, så man lige så stille kan trappe ned. Så vælger man måske den højeste koncentration af nikotin, som man så har i et stykke tid. Derefter vælger man lige så stille nogle andre koncentrationer af nikotin. Det kan enten gå meget hurtigt, men man kan også vælge et tempo, der går lidt langsommere. Det handler bare om, at man lige så stille får gjort sit indtag af nikotin mindre med tiden. Det er ikke fordi, at det skader nogen som helst.

Spørg om hjælp til en nikotin base

Det med en nikotin base er heller ikke noget, der altid kan være helt let at forstå. Det handler nemlig både om væsker og nikotin. Man har først og fremmest de helt normale smagsvarianter, hvor man så har muligheden for at vælge dem med nikotin. Hvis man har brug for hjælp til at finde ud af, hvor meget nikotin man har brug for, så skal man ikke være bange for at spørge. Man har hele tiden muligheden for at komme med en masse spørgsmål, hvis man er i tvivl.