Hotellet på Sydfyn

Hotellet på Sydfyn er skønt

Jeg har for noget tid siden været på et skønt ophold med mit arbejde på et utrolig skønt hotel, det var kun fordi jeg var med arbejdet at jeg var der, for jeg er normalt ikke typen som tager på hotel, så derfor var jeg måske også lidt skeptisk da jeg fik at vide at vi alle sammen skulle afsted på et hotel på Sydfyn, men jeg var jo nød til at tage med, fordi det var med mit arbejde, så jeg havde ikke rigtig noget valg.
Det var meget heldigt at jeg valgte at tage med, for hold nu helt op hvor blev jeg overrasket over hvor skønt det var at være der, havde ikke noget forventninger til det, men jeg er så glad for at have haft den oplevelse, og det er også fedt at jeg havde den sammen med alle mine kollegaer, for det gør at vi kan snakke om det, og det må man sige at vi får gjort i vores pauser, stadig den dag i dag, snakker vi om hvor dejlig en tur vi havde.
Jeg tror helt bestem at vi skal have sådan en tur igen, for der var ingen det var skuffede eller på anden måde negative, over vores ophold på hotel på Sydfyn, så nu er der ikke andet end bare at vente spændt på at vi skal afsted igen, jeg ser frem til det.

Hotel Sydfyn