Kvalitets Badmintonbolde

Hvorfor skal badmintonbolde være i god kvalitet?

Grunden til at man altid skal gå efter en god kvalitet når man skal ud og købe badmintonbolde, er fordi at ens badmintonbolde kan få op til 60% længere levetid, hvis kvaliteten er i top og det går dermed at man kan spare utrolig mange penge hvis man lige tænker sig lidt om inden man køber sine badmintonbolde, for har man nogle bolde som kan holde længe så skal man ikke ud og købe nye hele tiden, fordi de bliver slidt ned.
På en badmintonbold sidder der 16 små fjer som er præcist sat på, med yderst nøjagtighed, så man kan være sikker på at den skyder derhen hvor man gerne vil have den til at flyve hen.

Pas på dine badmintonbolde

For at ens badmintonbolde kan holde længere, er det en meget god idé at fugte dem engang imellem, så de ikke udtørre og fjerne ikke falder af, det er også med til at de er bedre at spille med, når de ikke er knastørre.
Ved at man fugter dem og passer på dem, så holder de igen meget længere, og hvis man oveni det også har købt nogle fornuftige badmintonbolde fra start, så har man lige pludselig nogle bolde som kan holde i utrolig lang tid, og dermed behøver man ikke ud og købe nye alt for tit.

Lim, fjer, syning og korkhovedet

Det er de fire ting som skal være helt i orden når man snakker om badmintonbolde, for det er de fire ting som udgøre en badmintonbold, og det er derfor at det er vigtigst at alle de ting er i bedste kvalitet, for så bliver ens bold også den bedste bolde man overhovedet kunne forstille sig.
Korkhovedet skal ikke være for stort, men igen heller ikke for småt, der er nogle få folk, som har fundet den helt rigtige størrelse til korkhovedet så den flyver bedst i luften og har det bedste dyk.
fjerbolde

Godt spil derude, og husk det er kun et spil – Men et seriøst spil