Mødelokaler Med God Belysning

Mødelokaler med god belysning

Hej alle sammen. Jeg har virkelig fundet ud af hvor meget det betyder at der er noget rigtig god belysning i de mødelokaler man sidder i, for det gør at man ikke bliver så hurtigt træt i hovedet, og det gør også at man kan holde ud at sidde til møde i meget længer tid, for der har været så mange som jeg ar holdt møde med, som har sagt til mig at de var så overasket over hvor meget den belysning jeg havde gjorde, og det bliver man glad for at høre, for så ved man at man har gjort noget af det rigtige, og det er så skønt når man får sådan noget at vide.

Jeg havde længe gået og tænkt over hvordan jeg kunne optimere mine mødelokaler på bedst mulig måde, og så slog det mig at det kunne jo være at det kunne være at man skulle prøve at finde en belysning som alle kunne holde til at sidde i, i længere tid, og som hverken var for skarp, svag eller for falsk, for noget af det værste jeg kender til er når man kommer ind i et rum, hvor belysningen er falsk, det er så ubehageligt når det fx er noget helt gult lys, man bliver så deprimeret syntes jeg, så derfor tænkte jeg at mine mødelokaler skulle have et dejlig naturligt lys.
Det gav pote, og nu har jeg nogle helt fantastiske steder hvor man kan holde nogle super møder.

Inspiration: Lyst og lækkert hotel, med gode møde- og konferencelokaler i Fredericia

Mødelokaler